header

Första natten - och några problem som trätt fram

2012.2.6

Lite kort om första natten. Kom fram till parkeringen 16:30. Började bli mörkt då, men snön och molnen hjälpte med ljuset. Snörde på mig längskidorna och begav mig.

Problem #1. Längdskidor och 25 kg packning är inte bra kombination. Väldigt övertung och instabil. Vurpade både en och två gånger och givetvis tre gånger.

Problem #2. Sur ved imorse. Igår kväll tände allt med en gång, men imorse ville det sig inte. Om jag inte var där med mun och blås så slocknade elden.

Anledningen till att det gick så lätt igår kväll kan ha varit att jag hade med mig två klabbar ved från bilen (för säkerhetsskull). Lösningen på bägge dessa problem är att jag behöver en fjällpulka att ha större delen av packningen på och då också kan släpa med mig mer ved från bilen. Jag behöver en fjällpulka ASAP!