header

Vildmarksmässan 2012

2012.3.12

Jag var bland de första i kön på öppningsdagen, fick vänta hela 40 min på att de skulle öppna. Siktet var inställt på att få testa lite Hillebergstält. Inte så många uppställda tyvärr. Speciellt inte den modellen jag ville ögna på.

Under min tid i skogen i februari så kom jag i kontakt med en kille som heter Johan, han har ett rullande projekt där han ska bo minst en natt i månaden i naturen hela 2012. Från Johan fick jag tips om titta in hos Gunnika och hennes företag 52Adventures.

Det var ett riktigt inspirerande projekt där hon varit ute på ett äventyr varje helg hela 2011. Gunnika kommer att anordna helgäventyr för de som vill ut men inte riktigt vet vart man börjar. Värt att spana in.

+ Trevliga och inspirerande människor och häftiga äventyr och bra foton.

+ Kokkaffe och låtsaseld hos LKAB där man kunde vila sig.

- Mässpriserna var ändå inte speciellt billiga.

Nu börjar ju våren komma för oss från navelhöjd och nedåt i landet. Så fort saker är lite torrare så är det bara att börja njuta av skogen igen! Är inspirerad av Johan att bara ta spontandygn då och då utan att göra så stort projekt av det.

För fler i skogen!

eder Thomas