header

Fiskehelg i en skog inte långt från storstan

2012.7.2

Om man ska bo i skogen så bör man lära sig att leva av naturen. I min personliga utveckling står det på tur att lära mig att fiska. Jag har fiskat en del på barnsben men aldrig fått något på kast.

Vi begav oss ut några stycken, några med fiskeerfarenhet, några utan erfarenhet. En utan sovsäck. Men vi hade ett stort tält med kamin. Men tydligen så måste man ha ved i kaminen för att det ska bli varmt. Jag vaknade av kylan, men då tog jag bara fram min innersovsäck och kryp in i den också. Allt gott, för mig.

Andra natten var det mer aktivitet på att underhålla kaminen natten igenom. Vi fick en aborre på den här helgen. Helgen lyckat! Jag fick hjälpta till att rensa en fisk! Snart betraktar jag mig alltså som fullständigt autonom i naturen.