header

Äntligen utflyttad

2013.4.29

De senaste dagarna har varit en enorm pärs av att sortera och slänga prylar. Packa prylar. Osv... Förstår inte hur mycket strunt man kan ha i en etta. Men nu är mina viktigaste ägodelar nedpackade i några lådor och undanstuvade. Jätteskönt! Tack till Lukas som totalt styrde upp en dag. Mina vildmarksgrejer har jag hos min mor där jag nu mellanlandar för att åka på en liten semester till norra Afrika. Där ska vi förhoppningsvis få sova nån natt i öknen och skåda stjärnhimlen som den egentligen ser ut. Det ser jag verkligen fram emot!

Jag var idag och hämtade min nya Norrön Recon ryggsäck som Norröna var vänliga nog att sponsra mig med. Har inte hunnit testa den än men den kändes riktigt bra på ryggen. Den kommer klara både mina volym- och viktbehov. Hemma igen den 7:e och ska göra de sista förberedelserna och är förhoppningsvis ute i skogen den 9:e redan. Mot Afrika!