header

Första intrycken av att bo i skogen permanent

2013.5.10

Igår eftermiddag lämnade jag min mors lägenhet där jag varit stationerad sista dagarna. Med mig hade jag två dokumentärfilmare. Lite annorlunda att ha två personer med i gruppen som tiggde om att bli fullständigt ignorerade. Jag gjorde mitt bästa.

Kvällen kom och det började dessutom att regna. Jag fick ta en tältplats som typ dög men inte var så himla trevlig. Regnet och den dåliga tältplatsen drog ner humöret en del. Filmarna lämnade vid 21-tiden. Då kom känslan av ensamhet. Jag ringde Lukas för att prata lite. Sen kändes det bättre och jag gick och la mig.

Sov ganska så gott, förutom att jag vaknade till av ett ihåligt skällande inte långt från mig. Förmodligen ett brunstigt rådjur som väsade på. "Tönt" tänkte jag och somnade om. Jag bröt läger och tog mig rätt långt med bilen till ett annat ställe. Jag ville ha mer berg. Inte sankmark. Tänker inte bo i nåt träsk.