header

Ny tältplats - livet avsevärt bättre

2013.5.11

Gårdagen spenderade jag med att byta position. Jag färdades långt med bilen och vandrade sedan en timme. Det går långsamt med 35 kilo packning. Jag är evigt tacksam till Norröna som gav mig en Recon ryggsäck. Annars hade det nog inte gått så bra...

Jag övervägde ett par olika platser och hittade tillslut den nästintill perfekta platsen. På ett berg, undanskymt och gott om sol, samt en stor sjö nedanför där jag kan hämta vatten och tvaga mig. Jag lade direkt ut solpanelerna från Brunton och började ladda. Det ser mycket lovande ut med laddningen. Jag har två av deras Solaris62. En verkar duga gott när det är sol och kör jag både så laddar det fint även vid moln.

Här känns livet riktigt bra. Gjorde kokkaffe på mitt Primus OmniLite Ti och åt några kakor. Det har fortfarande varit mycket kring med att komma in i rutinerna med dator och sånt och jag tror att från imorgon kan jag vara riktigt produktiv igen med programmeringen.