header

Händelserik vecka

2013.7.2

Efter en trevlig Midsommarhelg i Stockholm och ett bra möte på måndagen så begav jag mig hemåt nedåt Sörmland igen. Jag hade redan spanat ut ett ställe där jag skulle vara eftersom det skulle komma ut två reporterteam i veckan så jag ville att det inte skulle vara för långt ifrån en parkering.

På tisdagen kom ett holländskt team ut och filmade, temat var entreprenörskap i Sverige. Sänds någon gång i september i Holland.

På torsdagen kom ett svenskt team från Du&Co ut. Sällan har jag sett en fotograf riskera mer än vad han gjorde. Ställde ut blixtar i sjön och själv hade han vadat ut så han nästan fick hålla kameran över huvudet för att fotografera. Det var roligt, jag hade beställt kaffebröd från stan från journalisten, vilket jag fick. Jag bjöd på kokkaffe. Dagen efter det hade jag telefonintervju med en kille på DN, så jag dyker upp som Söndagsprofilen om ett par veckor tror jag.

På fredagen havererade min Jeep. Katastrof! Först när jag var på en enslig grusväg och givetvis inte hade någon täckning med Tele2. Efter ett tag kom en boende förbi - Krister. Han följde mig till Strängnäs med sin bil och min bil uppförde sig faktikt bra då. Skönt tänkte jag, det finns hopp. Men senare när jag for ut på motorvägen så blev det totalstopp. Både styr och bromsservo la tvärt av. Det är nånting med kylsystemet verkar det som.

Under tiden jag väntade på bärgaren lade jag ut solpanelerna i slänten ner till motorvägen, det var perfekt vinkel mot solen. Jag lyckades delvis få ut en hyrbil på försäkringen och är nu uppe i Stockholm och avvaktar verkstans besked.

Så nu är både min Samsung S4 och Jeepen på reperation. Tycker inte om det alls. Tyvärr inga bilder eftersom jag inte har någon smartphone för tillfället..